Created for our Team Building events and replicate at homeWEAT WORKSHOP RECIPES Show all Castellano Claranet Cook for a Cause Dieta Mediterrânica English Français Sobremesas Cerdo y Almejas – Alentejo (ES) Cantaloupe Gazpacho with Crispy Prosciutto Pêras Bêbedas Tarte merengada de limão Duck Breast with Sweet Potato Sopa à Lavrador Pork Stout Confit cod with black eye beans and crunchy corn bread Arroz de Pato à Moda da Beira Alta Bacalao a Brás (ES) Peito de Pato com Pomme Fondant Bacalhau à Gomes de Sá “Linguine Nero di Sepia” with Prawn Bisque Gelado Vegan Lombinhos de Porco com Puré de Aipo Pain Perdu à “Essencial” Peito de Pato com Batata Doce Risotto de Ervilhas Algarve Orange Roll Caldo Verde – Green Broth Chickpea Pie Gnocchi al funghi “Naughty” Mushrooms Rice Chocolate Cupcakes com Cream Cheese Panna Cotta Chocolate Mousse in Swiss Meringue with Alicante Nougat Panzanella Financier Merengado de Pêra Rocha Creme de castanhas com espinafres Gnocchi al Pesto Blondies de feijão Salada Mediterrânica Turnip sprouts rice with chlorella and roasted zucchini Areias de Cascais Argentinian Onion and Cheese Empanadas Egg Whites Sheet Cake Courgette, peas and blue cheese salad Brás Cod Bacalhau com migas minhotas Pumpkin Risotto Brownies com caramelo salgado Salada de Laranja Pumpkin Spiced Nightmare Pastéis de Nata – Tartas de Crema (ES) Risotto de Grelos com Chlorella e Presunto Crocante Galette des Rois Natas do Inferno Algarve Style Salad Pork & Clams – Alentejo Pasteis de Nata – Custard Tarts Spaghetti aglio, olio e peperoncino Avocado tartare with marinated tomatoes Risotto de Pato Tarte de feijão Chestnut Soup Gianduja – a Nutella Original Lombinhos de Porco com Batata Doce e couve braseada Leek Brás Style Tiramissu Bacalhau Espiritual Brownies da Carolina Financier Merengado Spiritual Cod Aperol Spritz Torta de Laranja Bolo de Claras Lasanha Argentinian Meat Empanadas Salada de courgette, ervilhas e queijo azul Creme de Abóbora, Cenoura e Gengibre Caponata Siciliana Polvo com pomme fondant Drunk Pears Empanadas Argentinas – Carne Pork Tenderloins with Celery Puree Pasteis de Nata – Tartelettes à la Crème Risotto de Cogumelos Couscous Mediterrânico Tarte Tatin Salada de Pêra Rocha e Queijo Chèvre Braseado